TOON ZIJBALK
Wat maakt Michaelis overhemden zo speciaal?

Al jaren behoren de overhemden van Michaelis tot de populairste artikelen uit onze webshop. Maar wat maakt de shirts nou eigenlijk zo bijzonder? Wij zochten het voor eens en altijd voor je uit in dit blogartikel.

Michaelis overhemden hebben een Italiaanse uitstraling met de mooie boorden en stijlvolle ontwerpen en dessins. Alle Michaelis shirts hebben een slim-fit pasvorm en ook de mouwen zijn langer dan de standaard lengtemaat. Dat is voor veel Hollandse lange mannen natuurlijk best handig. De overhemden van Michaelis onderscheiden verder zich door de fijne afwerking, hoogwaardige materialen en stijlvolle details.

Maar er is nog een belangrijk voordeel. Dee meeste Michaelis-overhemden zijn namelijk strijkvrij! Even uithangen nadat je ze gewassen hebt (op 30 graden!) en de rest gaat vanzelf. Dat is natuurlijk ideaal.

Verder danken Michaelis overhemden hun populariteit aan het uitgebreide assortiment. Er zijn verschillende dessins die aansluiten bij de allerlaatste mode trends en een grote collectie effen overhemden die een perfecte basis vormen voor de stijlvolle man. Elke boordmaat heeft een eigen pasvorm en de maten hiervan staan vermeld in de maattabel van ieder Michaelis hemd.

Kortom: je moet het zelf proberen om te ervaren. Bekijk direct onze collectie.

Laat een reactie achter

Reacties moeten worden goedgekeurd alvorens deze geplaatst worden.